Overview.

The Millbrook Park development will be providing circa 2500 new homes to the Mill Hill area of Barnet. Our client Poly UK acquired three phases of the development and employed Curo to produce a marketing suite with a self-contained show flat replicating the specification of the future apartments.

The building was constructed using a timber frame solution including exposed structural CLT elements to the marketing area. A mixture of mechanical services are provided to replicate the main development, an MVHR system which will be included in the new homes will be installed in the show flat and a VRF system providing comfort cooling to the the public spaces within the marketing suite.

A mixture of cladding systems including curtain walling, timber cladding with recessed windows and an illuminated canopy give the building a modest, modern look to reflect the feel of the high spec apartment contained within. The marketing suite is completed by the external landscaping giving future home owners a real feel for how their future properties will be delivered.

Client

Poly UK

Architect

Assael Architecture & Granit Architects

Sector

Commercial New Build

Contract Type

JCT Design & Build

Gallery of works.