Overview.

Curo Construction were awarded the contract by the landlord of 14 Bonhill Street to transform the fifth floor office into a communal club house for the building’s tenants.

The design remit called for a high end finish with bespoke joinery and exposed services to create an inviting space for both relaxing and working. The new scheme provides a spacious internal office area with a kitchen and lounge plus a hireable meeting room and external terrace with view across the city. We also refurbished the ground floor reception with a new feature oak batten ceiling along with matching desk for the receptionist.

Behind the scenes we installed two additional fresh air units to each of the seven upper office floors, this involved structural works to the façade, new roof riser housings and the installation of a five storey high louvre, fitted from a suspended scaffold. This project involved careful consideration of upfront design and logistical planning to ensure that it could be completed within the fast nine week programme.

With a bright, warm and modern breakout and work space being created this office space will provide tenants with both a relaxing and inspiring place to work.

Client

Maurice Investments

Architect

GPAD London

Sector

Fit-Out | Refurbishment

Contract Type

JCT Design & Build

Gallery of works.